PVN logga 1

Dekorsten Göteborg

Bor du i Göteborg, och tycker du att din trädgård är trist och opersonlig? Med användning av dekorsten sätter du din egen prägel på din trädgård. Dekorstenen ser till att sätta pricken över i:et och används även mycket inom fin trädgårdsdesign.

Är du i behov av att fräscha upp din trädgård med något nytt? Hos PVN Mark & Schakt A Göteborg, erbjuder vi olika sorters dekorsten som är perfekta för en liten trädgårdsuppfräschning. Läs vidare för att få reda på vad vi erbjuder, och hur du enkelt kan få en ny trädgård.
 

Varför använda dekorsten?
Vill du ha mindre underhåll av rabatt och på gångvägar i din trädgård samt uteplats i Göteborg, så kan du med användning av fiberduk och ett lager dekorsten förhindra uppväxten av ogräs – och reducera trädgårdsarbetet betydligt. Att lägga dekorsten är superenkelt och tar inte mycket tid. Genom att lägga en filtduk under stenarna hindrar du även ogräs från att växa upp. När filtduken är lagd, ligger den fint i flera år, utan behov av underhåll.

Dekorsten kan användas till mycket – allt från att lysa upp en blomsterbädd till att undvika att vatten skvätter upp på husväggarna. Dansk sjösten passar t.ex. perfekt till en stig då den känns mjuk under fötterna. Gårdssingel passar bra till uteplatser, och marmorkross är fint i fontäner.

Vi på PVN Mark & Schakt AS erbjuder en rad olika sorters dekorsten i Göteborg.

Vit marmorkross 
Vit kvartsit
Svart diabas
Röd granit
Dansk sjösten 
Gårdssingel
Kullersten 

Vidare ska vi berätta om vilka sorters dekorsten vi erbjuder dig som bor i Göteborg, och vad de lämpar sig till.

Läs mer: “Husgrunder Ale
 

Vit marmorkross
Marmorkross är en dekorsten som du kan använda till många olika platser tex. runt träd, i fontänen eller dammen. Dekorsten som placeras intill en husvägg förhindrar dessutom att jord och smuts skvätter upp på väggen.
 

Vit kvartsit
Vit kvartsit är en populär dekorsten bland svenska hem. Används mycket som dekor i stora krukor och rabatter.
 

Svart Diabas
Svart diabas är en perfekt dekorsten för trädgård och gångvägar. Med sin karakteristiska färg är den ett bra val intill murar och trappor.
 

Röd granit
Röd granit är också en vanlig dekorsten och passar många områden i trädgården. Karakteristiskt för denna granit är dess korniga struktur. Den är mycket solid, tidlös och exklusiv. Förutom som dekorsten, används röd granit ofta för monument.
 

Dansk sjösten
Dansk sjösten är en klassiker bland trädgårdsplattor. Denna dekorsten är naturligt tumlad. Det gör att den upplevs mjuk under fötterna och är därmed perfekt till en trädgårdsgång. Dansk sjösten är slitstark och används också till rabatter och runt huset. Vi har dansk sjösten i olika färger och storlekar.
 

Gårdssingel
Gårdssingel eller natursingel, är en klassisk dekorsten i svenska trädgårdar. Stenen används till exempel för grusgångar eller på uppfarten. Gårdssingel finns i olika storlekar.
 

Kullersten
Kullersten är naturligt runda stenar som kommer från rullstensåsar. Dessa används till exempel vid anläggning av stenpartier vid entréer, trappor, rabatter och murar. Den vanligaste färgen är grå/beige, men den kan också ha inslag av rött i sig. Vi erbjuder kullersten i olika storlekar, helt anpassad för dina behov.

Vilka är vi?
Pvn Mark & Schakt AB erbjuder en helhetslösning som förenklar ditt projekt.
I vår maskinpark finns flertalet entreprenadmaskiner och lastbil till våra kunders förfogande. Våra fordon och maskiner är moderna och effektiva. 

Läs mer: “Maskiner och tjänster

Vi kan även bistå med trädgårdsplanering och trädgårdsskötsel utifrån dina behov och förutsättningar. Om du ska renovera din trädgård i Göteborg och har behov av bland annat dekorsten, hjälp med planering och maskintjänster, kan vi erbjuda dig en helhetslösning.


Kontakta oss

Ser du dig om efter dekorsten i Göteborg? PVN Mark & Schakt kan hjälpa dig. Kontakta oss på mail eller ringa oss på 0303-749870. Du hittar oss på Fabriksvägen 5, 446 37 Älvängen.

PVN Stenlager
Fabriksvägen 5
446 37 Älvängen 
Du når oss på 0303-749870
 

Kontaktformulär

Adress

PVN mark & schakt AB
Fabriksvägen 5
446 37 Älvängen 

 

E-mail

Du når oss via mail på 
Info@pvnmark.se
info@pvnstenlager.se
 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 0303-749870