PVN logga 1

Dekorsten

Vad gäller utomhusmiljöer vill vi att kunden ska känna en varm och behaglig känsla när vi skapar och bygger. Vårt PVN Stenlager erbjuder ett stort utbud av dekorsten för en trevlig trädgård. Vi kan leverera dekorsten inom hela Sverige.
 

Lätt och praktiskt
Det är enkelt att förändra trädgården med dekorsten. Den är lätt att placera och du kan oftast bara lägga ut gruset där du vill ha det. Om du vill undvika att stenarna blandas med jord och ogräs, kan du lägga ut en markduk innan du placerar ut stenarna. Dekorsten är lätt att arbeta med och gör en stor skillnad i din trädgård.
 

Vit marmorkross
Marmorkross är en dekorsten som du kan använda till många olika platser tex. runt träd, i fontänen eller dammen. Dekorsten som placeras intill en husvägg förhindrar dessutom att jord och smuts skvätter upp på väggen.
 

Vit kvartsit
Vit kvartsit är en populär dekorsten bland svenska hem. Används mycket som dekor i stora krukor och rabatter.
 

Svart Diabas
Svart diabas är en perfekt dekorsten för trädgård och gångvägar. Med sin karakteristiska färg är den ett bra val intill murar och trappor.
 

Röd granit
Röd granit är också en vanlig dekorsten och passar många områden i trädgården. Karakteristiskt för denna granit är dess korniga struktur. Den är mycket solid, tidlös och exklusiv. Förutom som dekorsten, används röd granit ofta för monument.
 

Dansk sjösten
Dansk sjösten är en klassiker bland trädgårdsplattor. Denna dekorsten är naturligt tumlad. Det gör att den upplevs mjuk under fötterna och är därmed perfekt till en trädgårdsgång. Dansk sjösten är slitstark och används också till rabatter och runt huset. Vi har dansk sjösten i olika färger och storlekar.
 

Gårdssingel
Gårdssingel eller natursingel, är en klassisk dekorsten i svenska trädgårdar. Stenen används till exempel för grusgångar eller på uppfarten. Gårdssingel finns i olika storlekar.
 

Kullersten
Kullersten är naturligt runda stenar som kommer från rullstensåsar. Dessa används till exempel vid anläggning av stenpartier vid entréer, trappor, rabatter och murar. Den vanligaste färgen är grå/beige, men den kan också ha inslag av rött i sig. Vi erbjuder kullersten i olika storlekar, helt anpassad för dina behov.


PVN Stenlager
Fabriksvägen 5
446 37 Älvängen 
Du når oss på 0303-749870
 

Kontaktformulär

Adress

PVN mark & schakt AB
Fabriksvägen 5
446 37 Älvängen 

 

E-mail

Du når oss via mail på 
Info@pvnmark.se
pvnstenlager@pvnmark.se
 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 0303-749870