PVN logga 1

PVN Mark & Schakt AB är din totala leverantör inom markarbeten i Göteborg.

Markarbeten Göteborg


Som entreprenör för markarbeten i Göteborg har vi här på PVN Mark & Schakt AB inriktat oss på att erbjuda en bred och miljöstark maskinpark för alla typer av markentrepenader. Vi vill att kunden ska känna en trygghet från början till slut och skräddarsyr allt efter hur kunden vill ha det.
 
Våra tjänster inom anläggning och markarbeten i Göteborg inkluderar stensättning, bergsprängning, skogsröjning, flismaskiner, vägunderhåll, grundarbete, betongplattor och dränering.
 

Stensättning
Idag blir det allt mer populärt att använda marksten och plattor på tomten. Vi på PVN Mark & Schakt AB erbjuder markarbeten i Göteborg för privatpersoner och företag och kan hjälpa dig med tips kring stensättning, murar och betongplattor.
 
Vår personal har hög kompetens och kan hjälpa dig att hitta rätt material för ditt projekt. Vårt PVN Stenlager i Älvängen erbjuder ett stort utbud av marksten, murar och natursten.
 

Dränering
Ofta är det nödvändigt att genomföra dränering runt fastigheter. En dränering genomförs för att skydda huset mot vatten och fukt. Dagens dräneringar görs idag med alternativt pordrän eller isodrän. Med en lyckad dränering skyddar du huset mot allvarliga fuktskador och från vatten som rinner in från tak och väggar samt mot grundvatten som tränger in.
 
Det finns många olika tekniker för att utföra en dränering. Kontakta våra experter om du har behov av denna typ av markarbeten i Göteborg.
 

Transport
Vi utför alla typer av transporter inom mark, såsom jord, grus och schakt. Dessutom levererar vi plattor, murar och sten från vårt PVN Stenlager i Älvängen.
Vår maskinpark erbjuder det mesta inom markarbeten i Göteborg. Personalen har hög kompetens och lång erfarenhet och arbetar för att göra dig som kund både trygg och nöjd.


Sprängningsarbete
Tack vare våra professionella medarbetare och en stor maskinpark kan vi snabbt och effektivt utföra alla typer av markarbeten i Göteborg, inklusive sprängningsarbete och transport i efterhand. Sprängningsarbete ställer höga krav på den som ska utföra arbetet och hur arbetet utförs. Du måste skaffa dig yrkesverksamma personer med kvalificerad kompetens och certifikat för sprängningsarbete.

Vägunderhåll
Vi på PVN Mark & Schakt arbetar också för att göra transport till en bra upplevelse. Våra huvuduppgifter är att göra trafiken säker och effektiv, ta hand om vägarna och säkerställa ett långt och tryggt liv.

Vägunderhåll ska utföras regelbundet och detta av behörig personal med lämplig utrustning. Om underhåletl utförs felaktigt kan det få stora negativa konsekvenser. Kostnaden för vägunderhåll varierar och beror på faktorer som vägstandard och omgivande terräng. Ett väl utfört arbete kommer att kosta mindre på lång sikt. Kontakta oss om du behöver utrustning eller professionell hjälp med dina markarbeten i Göteborg.


Skogsröjning
De flesta strömavbrott orsakas av träd som faller över ledningar eller grenar som slitar sönder ledningar. Skogsröjning som utförs under och längs kraftledningar har därför en stor betydelse för försörjningssäkerheten hos elleverantörer. Samtidigt hjälper stora röjningsytor i skogsområden till att framhäva ledningarna som ett ingrepp i landskapet.

För att säkra strömförsörjningen kan vi på PVN Mark & Schakt hjälpa dig med skogsröjning som en del av ditt markarbete i Göteborg. Vi tar bort så mycket träd och buskar att avståndet till ledningarna är tillräckligt i flera år. Dessutom följer vi officiella riktlinjer för trädfällning.
 

Grävmaskiner
Vår maskinpark erbjuder ett stort urval av grävmaskiner, såsom larvgrävare, minigrävare och hjullastare. Våra larvgrävare finns i storleken 5ton och upp till 30ton.
 
Vi erbjuder också många flexibla minigrävare. De passar för trånga utrymmen och när bärigheten i marken är sämre samt vid kortare grävarbeten.
 
Grävarna är utrustade med metall- eller gummilarv och har all den utrustning och de tillbehör som krävs.
 
Har du markarbeten i Göteborg på gång? Kontakta oss via vårt kontaktformulär
 

 

Kontaktformulär

Adress

PVN mark & schakt AB
Fabriksvägen 5
446 37 Älvängen 

E- mail

Du når oss via mail på följande adresser
Info@pvnmark.se
Patrik@pvnmark.se 

Öppettider
Mån-Fre: 08.00 - 16.30
Lör och Sön: Stängt

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.
Du når oss på 076-186 89 85